Välkommen till En kväll för boken

Välkommen till En kväll för boken

Efter en kort paus har Hallandsposten återupptagit sin långa tradition med att bjuda in till En kväll för boken, som i år infaller torsdagen den 10 november på Halmstads teater. Traditionen går tillbaka till 1950, vilket betyder att förra årets arrangemang firade 65 års-jubileum. Nu fortsätter vi denna långa kulturtradition som inte har några avsikter att gå i pension. Årets författargäster är Karolina Ramqvist, Mariette Lindstein, Lars Kepler, Hans Gunnarsson och Kristian Lundberg. Alla aktuella med nya böcker i höst. En kväll för boken arrangeras av HP tillsammans med bokhandlarna och Halmstads teater.

Karolina Ramqvists bok handlar just om ett manus till ett författarframträdande som skulle kunna vara En kväll för boken.  Hennes bok heter ”Det är natten”.

Mariette Lindstein från Halmstad skriver i ”Sekten som återuppstod” om att bryta sig loss från sekten Scientologkyrkan och vad tiden där gjorde med henne. En uppföljning efter debuten.

Lars Kepler är egentligen ett par, nämligen Alexandra Coehlo Ahndoril och Alexander Ahndoril, som under sin författarpseudonym fortsätter berätta om sin kriminalhjälte Joona Linna i nya boken ”Kaninjägaren”.

Hans Gunnarsson berättar om ett familjedrama med stora sår som fortfarande värker i boken ”Rum för resande”.

Kristian Lundberg kommer ut med två böcker i höst ”Dagar bland skuggor, träd och vatten”, en fortsättning på den biografiska serien, och med ”Gud är inte ett främmande namn”, där han för teologiska dagboksreflektioner.

När: 10 november
Var: Halmstads teater
Pris: 300 kronor inklusive serviceavgift.
Biljetter köps på Turistbyråns biljettbokning Lilla Torg tel 035–12 02 00 samt på ticketmaster.se

Alla erbjudanden

Redaktionen tipsar

2017-01-16T13:00:47+00:00