eHP – papperstidningen i digitalt format 2020-12-14T14:19:44+00:00
eHP - tidningen i digitalt format.

eHP – tidningen i digitalt format.

eHP ingår i din prenumeration och är den digitala versionen av papperstidningen som du läser i din mobil, surfplatta eller dator. För att kunna läsa eHP behöver du skapa ett konto. Har du redan ett är det bara att logga in och börja läsa. Du som gillar att läsa e-tidningen kan ta del av innehållet i morgondagens tidning redan klockan 22.15. 

I eHP finns även Hallandspostens digitala arkiv som ger dig möjlighet att läsa tidningar från 1907 och framåt. Vill du läsa ännu äldre tidningar (1850-1906) kan du göra det här istället. Ladda ner en manual för eHP och det historiska arkivet.

Läs eHP
Hämta eHP-appen
Hämta eHP-appen

Logga ut

Köp eHP

Se filmen om hur eHP fungerar

Klicka på bilden så startar en instruktionsfilm som visar hur du läser eHP och hur du skaffar ett digitalt konto.

Välj hur du vill läsa.

eHP läser du i mobilen, på surfplattan eller i datorn. Ladda ner appen på AppStore och Google Play så är du bara ett klick bort från dagens tidning. För att läsa på datorn behöver du .
eHP läser du i mobilen, på surfplattan eller i datorn. Ladda ner appen på AppStore och Google Play så är du bara ett klick bort från dagens tidning. För att läsa på datorn klicka här så öppnas tidningen automatiskt.
eHP läser du i mobilen, på surfplattan eller i datorn. Ladda ner appen på AppStore och Google Play så är du bara ett klick bort från dagens tidning.

Läs eHP var du än är.

Med eHP kan du alltid läsa en färsk morgontidning även när du är bortrest. Oavsett var du spenderar din semester kan du alltid ha med dig en dagsfärsk tidning i din mobil, surfplatta och dator.

Läs offline.

I mobilen och surfplattan kan du ladda ner din tidning. Då kan du läsa när det inte finns internet. Du kan också låta eHP laddas ner automatiskt på natten.

Pappersfria dagar.

Läs mer om vilka dagar det inte kommer någon papperstidning hem till dig.

Som prenumerant av Hallandsposten får du på söndagar och röda dagar tillgång till eGP – Göteborgs-Postens papperstidning i digitalt format. Du läser eGP dessa dagar på din dator, surfplatta eller mobil.

De dagar då papperstidningen inte trycks är:

Nyårsdagen
Trettondag jul
Långfredag
Annandag påsk
Första maj
Kristi himmelsfärdsdag
Sveriges Nationaldag
Midsommardagen
Alla helgons dag
Juldagen

Frågor och svar

eHP ingår i alla våra prenumerationer. För att komma igång besöker du vår prenumerera sida.

Prenumerera på Hallandsposten

I din prenumeration ingår alltid eHP, som är en digital version av papperstidningen. För att läsa eHP behöver du ha tillgång till Mitt konto och om du inte redan har tillgång, så är det enkelt att skapa. Vi har skapat en manual som hjälper dig att komma igång med ditt konto.

Skapa Mitt konto

När du har skapat kontot så kan du läsa eHP på din dator, surfplatta eller telefon.

Läsa eHP på din dator:
På sidan du just nu besöker kan du läsa eHP på din dator. Klicka på Logga in om du inte redan är inloggad och klicka sedan på knappen Läs eHP, så kan du läsa dagens tidning eller läsa i vårt tidningsarkiv.

Läsa eHP i surfplattan eller mobilen:
eHP finns som app för iOS och Android. Börja med att hämta hem eHP för din surfplatta eller mobil.

Hämta hem eHP för iOS på App Store.

Ladda ned e-HP på Google Play

När du hämtat hem och öppnar appen, så klickar du på den tidning du vill läsa. Du får då upp en köpsida där du klickar på Jag är redan prenumerant. Logga sedan in med dina användaruppgifter, för att läsa e-tidningen.

Så här navigerar du:

För att bläddra i tidningen, använder du pilarna som syns i e-tidningen på skärmen.
Du kan zooma både in och zooma ut genom att:
* Snurra på hjulet på musen eller
* Använda knappen ”page up” respektive ”page down” på tangentbordet (PC) eller
Fn + ”page up” respektive ”page down” på tangentbordet (Apple) eller
* Dubbelklicka var som helst på en sida

Vill du öppna en enskild artikel, klicka på den en gång.

I högermenyn hittar du fler funktioner som exempelvis att söka efter artiklar eller läsa äldre utgåvor av Hallandsposten.

Via appen kan du alltid ladda ner senaste tidningen automatiskt när du har tillgång till wifi. På så sätt kan du läsa senaste e-tidning när du exempelvis satt dig på bussen eller är på semester.

Gå in i eHPs huvudmeny, här kan du enkelt söka upp tidigare nummer av tidningen.

Ja, det går utmärkt att ladda ner den till din surfplatta eller mobil via appen. Tänk på att ladda hem dagens e-tidning när du har tillgång till wifi. Kostnader för nedladdning via mobilnätet är olika beroende på land, kolla aktuella priser med din operatör. När dagens eHP är nedladdad kan du självklart läsa den utan att vara uppkopplad.

Det görs på lite olika sätt beroende på hur du köpte tidningen.

Om du köpt din prenumeration genom oss:
Du säger upp din prenumeration genom att kontakta vår kundservice alternativt skicka en skriftlig uppsägning.

Om du köpt din prenumeration direkt från eHP appen:

iOS
Avsluta prenumerationen genom att gå in i Inställningar/iTunes och App Store och logga in på ditt Apple-ID (tryck på Visa Apple-ID och skriv in i ditt lösenord). Under “Prenumeration” kan du hantera prenumerationen. Detaljerad instruktion hittar du på Apples supportsida.

Android
Mer information om hur du avslutar din prenumeration finns på Googles supportsidor.

Kontakta kundtjänst

Kontakta kundservice
Vardagar 08.00-16.00
E-post: prenumeration@hallandsposten.se
Tel: 010-471 51 01